cyclone-pro-muggenlamp-review

Muggenlamp Cyclone Pro Review

De Cyclone Pro Muggenlamp heb ik kort geleden gekocht via bol.com. Het wordt tijd voor een review van dit product zodat u de voor- en nadelen eens goed in beeld kunt krijgen.

Als u de muggenlamp van Cyclone Pro overigens besteld via de website heeft u deze binnen 48 uur in huis. Snel dus, maar niet overdreven snel. Er zijn bedrijven die tegenwoordig binnen 24 uur hun bestelling aan huis afleveren, zelfs op zondag.

De Cyclone Pro Muggenlamp

Deze review van de Cyclone Pro muggenlamp (link naar Bol.com) geeft een zo compleet mogelijk beeld van het product.

We hebben het product in overleg met de leverancier uitvoerig kunnen testen en daarna weer teruggestuurd zoals vooraf afgesproken.

Voor de prijs van 78 euro – hadden we hem in huis. Verzendkosten werden niet berekend !

cyclone pro muggenlamp review

Origineel design

Het eerste wat opvalt aan de Cyclone Pro Muggenlamp toen wij begonnen aan onze review test is het originele design. Geen grote UV lampen bak zoals je eigenlijk vaak tegenkomt. Als je meer wilt weten over hoe vliegenlampen werken is dit artikel misschien interessant voor u. Ook de Cyclone Pro werkt met UV straling.

Nee, Deze Cyclone Pro Muggenverjager lijkt meer op een vogelhuisje ! Het zal komen doordat je de muggenlamp met behulp van een kettinkje kunt ophangen waar je maar wilt.

Origineel dus dachten we, en de rest volgt hieronder.
Waar te gebruiken ?

Plaats de muggenlamp daar waar veel muggen zitten. Volgens de beschrijving van dit product kun je het binnen als buiten (bijvoorbeeld in de tuin) gebruiken.

Overigens wordt daarbij aangegeven dat de lamp zelf niet nat mag worden, dus in de regen mag de lamp definitief niet staan. Dat kan natuurlijk ook niet, want het is een elektrisch product.

Deze muggenlamp is dus wel te gebruiken :

  • Op een overdekt terras
  • In woning of bedrijfspand
  • In de tuin (niet buiten in openlucht, maar onder afdak)

Gebruikersadvies van de leverancier

Voor een optimaal resultaat adviseert de leverancier van de muggenlamp dat je de lamp enkele dagen op dezelfde plek laat staan. Verplaatsen van de lamp wordt dus afgeraden, waarbij bovendien aangegeven wordt dat de lamp 24 uur per dag aan moet blijven.

Toen wij het product gingen testen hebben wij de lamp in de slaapkamer geplaatst. Onze test heeft in totaal zeven dagen geduurd. Wij wonen aan een grote vijver en hebben altijd veel last van muggen in de zomer. Ondanks horren in de slaapkamer weten de muggen af en toe toch binnen te dringen.

Onze ervaringen met Cyclone Pro Muggenlamp

Omdat we gedurende juni van dit jaar heel veel last hadden muggen in huis besloten we om een muggenlamp uitvoerig te testen.

Eerlijk is eerlijk : In onze test hebben wij de adviezen het product goed opgevolgd en doet de muggenlamp precies wat hij moet doen.

Wij hebben de muggenlamp voor deze review gedurende 7 dagen op de slaapkamer getest en na deze tijd waren alle muggen verdwenen ! Het product werkte dus prima in onze test !
Technische details :

De leverancier van de muggenlamp geeft de volgende specificatie :

  • Bereik : 1000 m2 (Onze slaapkamer is overigens 20 m2)
  • Afmetingen : 24 x 28 cm
  • UV : 2 x 4 Watt lampen (inbegrepen)
  • Garantie : 1 jaar (op het apparaat – niet de lampen)
  • Voorzien van ketting voor ophangen van de lamp
  • Ook tegen ander vliegend ongedierte¬†– vliegenlamp – te gebruiken

Onze conclusie over de Cyclone Pro Muggenlamp

Wij hebben dus goede ervaringen met de Cyclone Pro tijdens onze week waarin we het getest hebben.

Een eenvoudig, snel te gebruiken product deze muggenvanger die dus ook nog eens met een korting geleverd wordt als je er twee tegelijkertijd besteld !

  • Aantal Sterren : 4 (van maximaal 5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *