Vliegen verjagen met vliegenlamp

Vliegen verjagen met vliegenlamp ? U ziet dit soort lampen vaak in horeca gelegenheden of in slagerijen. Maar werkt het eigenlijk wel ?

Vliegen bestrijden met een vliegenlamp gaat over het algemeen prima. Op een snelle manier van vliegen afkomen lukt dus prima. De vliegen worden aangetrokken door de uv lamp van de vliegenlamp. (Link via Bol.com) De vliegenlamp wordt ook wel insectenlamp genoemd omdat hij tegen meerdere insecten kan worden ingezet.

Vliegen verjagen met vliegenlamp

Hoe vang je vliegen ?

Vliegen verjagen met vliegenlamp : het werkt echt !

Vliegenlampen zijn zeer effectief bij het verjagen, vangen of bestrijden van vliegen. U kunt ze prima binnenshuis gebruiken, waar u vliegen niet ziet.

Maar zoals gezegd maken ook steeds meer bedrijven gebruik van de vliegenlamp.

Regels ten aanzien van de volksgezondheid verplichten in sommige gevallen de bedrijven om deze lampen tegen vliegen in te zetten.
Vliegen verjagen met vliegenlamp : zeer effectief

Tests hebben uitgewezen dat vliegen verjagen met een vliegenlamp prima kan worden ingezet om vliegen te bestrijden. Stel je hebt ineens veel vliegen in huis dan kan een vliegenlamp een prima manier zijn om de vliegen te doden.

Een vliegenlamp met uv heeft natuurlijk een bepaalde capaciteit. Meestal betekent dit dat de vliegenlamp een capaciteit moet hebben die afgestemd is op de ruimte.

Lees ook : Wat is de beste vliegenlamp ?

In de praktijk zijn er professionele vliegenlampen verkrijgbaar, die precies zijn afgestemd om de inhoud of oppervlakte van een bepaalde ruimte.

Op deze manier heeft de vliegenlamp een optimale werking en kunnen vliegen op een zeer effectieve manier bestreden worden.

Vliegen verjagen met een vliegenlamp kan dus zeer goed werken in kleine vertrekken.

Buiten

De vliegenlamp is ook prima buiten te gebruiken om vliegen te verjagen. Denk hierbij bijvoorbeeld als u vliegen wilt verjagen onder een afdak of insecten wilt bestrijden onder de veranda of zelfs een carport.

Vliegen verjagen met een goede vliegenlamp die nooit met water in contact kan komen – bijvoorbeeld onder een afdak of scherm kan dus prima werken.

Vliegen verjagen met vliegenlamp

Wat niet te doen ?

Om vliegen weg te houden is het zaak dat u regelmatig schoonmaakt. Doe dat dan met een goede allesreiniger en verwijder etensresten zorgvuldig.

Zorg dat afval – bijvoorbeeld eten – in een afgesloten container (Link via Bol.com) bewaard wordt en dus niet met de buitenlucht in aanraking kan komen.

Als u vuilniszakken gebruikt, zorg er dan voor dat ook deze goed afgesloten zijn zodat de vliegen er niet bij kunnen komen en dat ook de geur van het afval niet vrijkomt.

Waar komen de vliegen op af ?

Vliegen houden van warme ruimtes. Die plek hebben ze nodig om eitjes te leggen. Het leggen van eitjes gebeurd vaak op rottende afvalresten, bijvoorbeeld bedorven voedsel van de mens. De eitjes worden in de zomermaanden snel maden.

Daarnaast zijn vliegen continue op zoek naar voedsel. Ook in huis is het dus zaak om voedsel in afgesloten ruimtes of containers te bewaren en niet rond te laten slingeren. Vliegen zijn alleseters.

Vliegen komen graag op licht af. Dat is hun natuur. UV licht van een vliegenlamp heeft een grote aantrekkingskracht op vliegen.

Het voornaamste wat u moet doen om vliegen zoveel mogelijk te vermijden is het huis schoon houden.

Daarmee voorkomt u al veel problemen. Maar dat geldt dan natuurlijk ook voor buurtgenoten. Als zij dit niet doen, zult u toch last van vliegen ondervinden en dan is vliegen verjagen met een vliegenlamp een prima manier om de overlast tegen te gaan.
Samenvatting vliegen verjagen met vliegenlamp

Het is eigenlijk niet mogelijk om vliegen helemaal te voorkomen. Met name in de warme zomer zul je vaker last van vliegen hebben omdat dat de tijd is waarbij vliegen uitermate snel kunnen voortplanten.

Een goede vliegenlamp kan uitkomst bieden. Vliegen verjagen met een vliegenlamp betekent dat u in feite afgaat op het instinct van de vliegen. Ze worden aangetrokken door het uv licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *