wat is de beste vliegenlamp

Wat is de beste vliegenlamp ?

Als je veel last hebt van vliegen en vlieg wil gaan bestrijden vraag je je misschien af : “Wat is de beste vliegenlamp ?” Een goede vliegenlamp kan ook gebruikt worden om andere insecten (bijvoorbeeld tegen muggen, fruitvliegjes of klustervliegen) te vangen. Daarom spreken we ook over een insectenlamp

Wat is de beste vliegenlamp ?

De beste vliegenlamp was de Eurom Vliegenlamp. (Link naar Bol.com). Deze fabrikant biedt diverse modellen aan, maar ik koos voor de Fly Away All-round 40 vliegenlamp 2×20 Watt. Deze lamp is relatief goedkoop in aanschaf.
De vliegenlamp van Eurom is als anti vliegen lamp perfect te gebruiken in ruimtes met een oppervlakte van ca. 200m2. Het is een goede oplossing tegen vliegen in huis.

Bovendien is deze vliegen lamp gemakkelijk aan te sluiten door middel van een 220v stekker.

Daardoor is het een plug-and-play apparaat dat u bovendien gemakkelijk kunt bevestigen aan een wand of muur. Dat is overigens niet noodzakelijk.

Je kunt de Eurom vliegenlamp ook gemakkelijk ergens neerzetten en aansluiten. Het apparaat is ongeveer 3,5 kg zwaar en dus gemakkelijk te verplaatsen.

Uiteraard is deze vliegenlamp thuis, binnen in huis of op kantoor of bedrijfsruimte te gebruiken. Bovendien worden deze vliegenlampen vaak in de horeca gebruikt.

Als u dus ineens veel vliegen in huis heeft is dit echt een perfecte oplossing.

Verschillende modellen

Eurom heeft diverse professionele vliegenlampen en modellen beschikbaar die prima werken. De modellen zijn afgestemd voor de ruimte waar u de insectenlamp wilt gaan gebruiken.

 • Eurom Insectendoder Fly Away 30-2 vliegenlamp 2×15 Watt UV 150m²
 • Eurom Insectendoder Fly Away 40-2 vliegenlamp 2×20 Watt UV 200m²

Wat is de beste vliegenlamp

U kunt dus eenvoudig het apparaat afstemmen aan de ruimte waar u de vliegenlamp wilt gaan plaatsen.

Effectief

De door ons geteste Eurom Insectendoder Fly Away 40-2 is uiterst effectief. Wanneer vliegen of andere insecten in aanraking met de vliegenlamp komen, werden ze onmiddellijk gedood. Vliegen verjagen met een vliegenlamp kan dus een snelle oplossing zijn.

Daarom vinden wij dit merk ook de beste vliegenlamp ! Naast vliegen kunnen er ook andere insecten mee worden gedood.

Door middel van het felle UV licht worden de insecten erdoor aangetrokken. Bij een grote concentratie vliegen was de ruimte binnen de kortste keren geheel vliegenvrij.

Makkelijk schoon te houden

Het schoonmaken van de vliegenlamp is eenvoudig uit te voeren. De Eurom Insectendoder Fly Away 40-2 heeft een opvangbak aan de onderzijde.

De gedode insecten in de opvangbak vallen kunt u de vliegenlamp gemakkelijk schoonmaken. Door het eenvoudig verwijderen van de dode insecten in een afval, is schoonmaken snel gebeurd.

Technische informatie type 200 : de beste vliegenlamp

 • Bereik : 200 m2
 • Lampjes : 2 x 20 Watt
 • Energieverbruik : 60 Watt
 • Spanning rooster : 2500 Volt
 • Afmetingen LxBxH : 8,6 x 65,5 x 31 cm
 • Behuizing : Combinatie kunststof en metaal
 • Gewicht : 3,5 kg

Afstemmen op de ruimte

Euromac biedt verschillende modellen aan. Deze zijn afgestemd zijn op de ruimte waarin de insecten wilt gaan bestrijden. U kunt ook deze vliegenlamp bijvoorbeeld op de camping of in een kleine stal (voor paarden) gebruiken.

Zo beslaat het kleinste beschikbare model ca. 100 m2 en de grootste – Eurom Insectendoder Fly Away 40-2 vliegen lamp kunt u gebruiken in ruimtes van ca. 200 m2
Conclusie

Wat is de beste vliegenlamp ?

 • Werkt zeer effectief
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Verkrijgbaar in verschillende modellen
 • 2 jaar garantie

Dus als u op zoek bent naar een goede insectenlamp is de Eurom Insectendoder Fly Away 40-2 een prima keuze.

U zult binnen afzienbare tijd verlost zijn van vliegen en muggen door deze bijzonder effectieve insectenlamp. Bovendien zijn ze gemakkelijk online te bestellen en worden ze snel thuis geleverd.

Binnen 24 uur heeft u de beste vliegenlamp in huis !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *